Milan Paulus rijdt zondag de Grote Prijs Vermarc, de eerste wielerwedstrijd post corona

Milan Paulus staat met nummer 236 op de deelnemerslijst van de Grote Prijs Vermarc in Rotselaar van zondag as. 5 juli. De organisatie pakt met de lijst uit op haar facebookpagina. Rotselaar is meteen de eerste post corona profwedstrijd die wordt gereden. En voor Milan is het de eerste wedstrijd na zijn toptransfer en de eerste wedstrijd tout court met de profs. Dat hij als belofte (individueel) mee mag doen zegt heel veel over zijn kwaliteiten.

 

© Milan Paulus

BEKIJK DE DEELNEMERSLIJST VIA ONDERSTAANDE LINK

http://www.groteprijsvermarc.com/deelnemers/

LEES EEN INTERVIEW VAN WIELERVERHAAL MET ONZE GROTE TRUIENSE BELOFTE

Jonge Limburgse klimmer reed nog geen UCI-koers sinds toptransfer, maar: “Zou als 1e jaars belofte toch naar het WK willen”