Michael R. Roskam keurt eerste Truiens Mondkapje goed

Vanaf volgende week vrijdag zijn de mondkapjes ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd …en na zeiker’ verkrijgbaar bij Thijsen op de Luikersteenweg. Michael R. Roskam kreeg een testexemplaar ter goedkeuring in de bus. Michael Roskam: “Ik ben blij dat we in deze speciale tijden toch met Rundskop een bijdrage kunnen leveren aan het maatschappelijk leven. En waarom ook niet met een grappige noot.” Het kapje zit goed en ademt goed. Het is ook goed afgewerkt. Het is een product van Topmaskz, de firma van Truienaar Jo Appeltans.

© Michael R. Roskam

Bestelbaar via webshop Truineer.be
Mondkapjes zijn nog altijd bestelbaar via de webshop op Truineer en beschikbaar vanaf vrijdag 24 juli. U kan kiezen voor levering of gratis afhalen bij Thijsen op de Luikersteenweg 278, 3800 Sint-Truiden. De firma Thijsen kwam ook voor in de film Rundskop met de bandenwinkel. Per mondkapje gaat 0,50 cent naar het goede doel Sint Vincentius voor verdeling van voedselpakketten.

De voor een Oscar genomineerde film Rundskop blijft zo aanwezig in de community in Sint-Truiden. ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ werd al voor gedragen door lezers bij onze vorige lancering.

Praktisch

  • 1 mondkapje kost 6 EUR en zijn verkoopbaar per stuk zolang de voorraad strekt.
  • Af te halen na bestelling binnen 14 dagen op vrijdag 24 juli of leverbaar 27 – 29 juli.
  • 50 cent per mondkapje gaat naar het goede doel Sint-Vincentius
  • Het mondkapje is een product van het merk www.Topmaskz.be en zijn vervaardigd uit polyester waardoor ze goed ademen (zelfde leverancier als mondkapjes van KV Mechelen, Beerschot en STVV).