Laat ons nog ’s extra duimen voor Michel

De 110de dag in het ziekenhuis na een COVID-besmetting. Michel Reniers kreeg het inderdaad hard te verduren. Maar hij vocht en vecht als een leeuw en is aan de beterhand. Het leidde tot een emotionele post van onze schepen Jurgen Reniers. Sint-Truiden en de hele STVV-familie duimen voor Michel.

© Jurgen Reniers

Jurgen Reniers

Het onafscheidelijke duo…

“Vandaag een jaar geleden genoot de bomma van 93 nog van het straatfeest samen met hare Michel Reniers. Vandaag waakt bomma al even over ons en begint Michel zijn 110de dag in het ziekenhuis na covid besmetting. Het kan verkeren… Hij mag vanmorgen voor het eerst terug wat eten! Als die boterham lukt is hij vertrokken en kan er eindelijk naar thuiskomst toe gewerkt worden! Dan zal er opnieuw feest in de straat zijn, zeker weten!”