Inwoners melden diefstallen in Nieuwerkerken

Gisterenochtend zijn dieven op een paar plaatsen aan het werk gegaan om een aantal goederen te ontvreemden. Daarbij onder meer de fiets op de foto, elektrische toestellen van het type Bosch en een bosmaaier. Alle tips zijn welkom.

Verschillende inwoners van Nieuwerkerken melden diefstallen die gisterenochtend plaatsvonden

Ingo Van Gompel: INBRAAK vanmorgen in NIEUWERKERKEN, heeft iemand toevallig iets verdachts gezien ter hoogte van de Kerkstraat 155 langs de sportzaal, tussen 3h – 9h ’s deze ochtend, onze fietsen, MTB types Rockrider 27,5″ mat blauw en Bulls 27,5″ mat zwart zijn uit het tuinhuis gestolen alsook het elektrisch werkmateriaal type BOSCH. Graag delen!

Vanelderen Tom: hier ook bosmaaier meegenomen maar hulpstukken vergeten

Wie kan helpen?