Truineer Nieuws melden?

In primeur: amper 1600 abonnementen voor STVV

Tot vandaag heeft STVV amper 1600 abonnementen verkocht. Nog 2241 te gaan om het al tegenvallende resultaat van vorig seizoen te halen. Werk aan de winkel dus voor het bestuur. Ook al is de afwachtende houding van supporters in deze onzekere tijden heel logisch, helemaal verklaren doet dat het lage cijfer niet. Kijk maar naar KV Mechelen en Charleroi waar de verkoop wel loopt. Dan mogen we nog een kleine stad zijn, op een aantal van meer dan 40.000 inwoners is 1600 niks. Temeer omdat niet alle abonnees uit Sint-Truiden komen. Waar het om draait….De supporter van STVV wil sportieve investeringen zien. Die blijven tot nader order uit. Integendeel…. tot op vandaag is het daar op Stayen vooral uitgaand verkeer. Maar wat niet is, kan nog komen. Duimen maar.