Truineer Nieuws melden?

Het wordt een soldenperiode met meer keuze en grotere kortingen dan ooit

Dat zegt Esther Craninx van dameskledingwinkel Calèche. De zomerbraderie is dit jaar geannuleerd en de soldenperiode is door corona verplaatst naar augustus. Dit weekend luidt Sint-Truiden de soldenperiode in met een extra lang shopweekend.

Shop & The City hoopte de uitgestelde soldenperiode te kunnen aanvatten met een braderieweekend. Door een nieuwe stijging in de coronacijfers bleek dat helaas niet mogelijk. Samen met de winkels werd gekozen om er een extra lang en veilig shopweekend van te maken.

Voor veel winkels start morgen opnieuw een belangrijke periode in dit bijzondere jaar. Na een lockdown en moeizame heropstart hebben veel winkels nog steeds een grote voorraad die liefst nog zo veel mogelijk verkocht geraakt om de schade te beperken. Voor de klanten zullen er alvast bijzondere koopjes te doen zijn. “Het wordt een soldenperiode met meer keuze en grotere kortingen dan ooit”, vertelt Esther Craninx van dameskledingwinkel Calèche.

Ester Craninx van Calèche voorspelt sterke kortingen voor deze uitgestelde soldenperiode.

De organisatie roept op om de veiligheidsmaatregelen ter harte te nemen. Ga alleen op koopjesjacht, vergeet je mondmasker niet, geniet van een soldenperiode zonder de traditionele drukte en trakteer jezelf op iets mooi! De winkels zullen je in de meest veilige omstandigheden ontvangen en stellen u ook graag al de nieuwe collecties voor.