Truineer Nieuws melden?

“Goede cijfers in Sint-Truiden en het Sint-Trudo Ziekenhuis”

We houden u graag op de hoogte van de toestand in Sint-Truiden. Er zijn op dit moment twee coronapatiënten in het Sint-Trudo Ziekenhuis. “Deze patiënten zijn binnengekomen voor een andere ingreep en bleken na de test corona te hebben. Er is op dit moment geen toename”, aldus het Sint-Trudo Ziekenhuis. “De draaiboeken en materialen liggen klaar om op te schalen. Wij hebben op dit moment hoop omdat ook de besmettingen onder controle blijven en houden hout vast.”

© Sint-Trudo Ziekenhuis

Cijfers voor Sint-Truiden en omliggende gemeenten
De stijgende tendens die zich in Limburg doorzet, is verschillend van de tendens in en rond Sint-Truiden. Enkel in Alken en Nieuwerkerken stellen we een (kleine) stijging vast. Wij mogen dus de hoop koesteren dat we goed bezig zijn. Volhouden dus.