Truineer Nieuws melden?

Geslaagde sessie flight simulator bij Droneport

Bij Droneport kan je je even onderdompelen in de wereld van gevechtspiloten.

© Bart Berden en Jasper Berden

De Mirage Sensation Flight is een simulatie van een vlucht in een Mirage vliegtuig tijdens de Koude Oorlog. Deze 360° ervaring dompelt je volledig onder.

Uitleg Droneport:

“Het doel van de Mirage Sensation Flight is om deelnemers deze intense momenten en gevoelens te laten ervaren door plaats te nemen in een Mirage cockpit. Je wordt ondergedompeld in de sfeer van de cockpit van een Mirage M5 B tijdens de koude oorlog. Tijdens deze volledige 360 ​​° Sensation Flight zie je de stick en versneller in je cockpit bewegen alsof je echt vliegt, een flight pass doen bij 480 kts, in nauwe formatie vliegen als wingman, een two ship landing uitvoeren, het vliegmanschap ervaren bij het landen met een puur delta-gevoel en kom volledig tot stilstand met drag chute!”

Wil jij ook eens ervaren hoe 855 per uur aanvoelt in een mirage? Surf dan zeker naar de website van Droneport voor meer informatie.

Marcel de Petter is ex-piloot en begeleidt de simulatie.