Freddy Davis draagt nieuwe CD op aan ‘zijn’ Anita

Met zijn nieuw album ‘Ambiance in ’t kot’ gooit Freddy Davis het deze keer over een totaal andere boeg. Het was allang zijn wens om een cd te maken met ludieke, vrolijke feest -en fuifnummers. De cd draagt hij trouwens op aan zijn overleden echtgenote, één van de 275 mensen die in onze stad overleden aan het Coronvirus.

De reden waarom Freddy dit ambiance album aan zijn overleden vrouw opdraagt is niet verwonderlijk, want dit muziekgenre genoot haar absolute voorkeur.

Bij de opnames was Anita er dan ook bij aanwezig en keek ze enorm uit naar deze cd.  Helaas heeft zij het eindresultaat niet meer kunnen beluisteren.

Freddy Davis maakt een extra moeilijke periode mee, doordat hij thans niet alleen het verlies van zijn vrouw moet verwerken, maar de coronamaatregelen daarenboven ook zijn optredens onmogelijk maakten en zijn fanclub hierdoor alle geplande evenementen tot het einde van het jaar moest annuleren.

Daar waar sommigen veronderstelden dat Freddy zou gestopt zijn met optredens, kunnen wij integendeel met zekerheid melden dat hij zeker doorgaat en er inmiddels al nieuwe optredens geboekt staan.

Momenteel wordt er achter de schermen van D & V ook gewerkt aan een nieuwe single, die in de komende weken zal te horen zijn op de radiostations.

Het nieuwe album is verkrijgbaar via de fanclub van Freddy Davis: thoelen.kristien@telenet.be of via Bol.com die de cd in Vlaanderen verdeelt