Truineer Nieuws melden?

Faaalip trakteert werknemers Spar Zepperen en dankt klanten

Faaalip is niet alleen de baas van het succesvolle café ’t Elfde Gebod. Hij is ook een gast die heel sociaal geëngageerd is. Zondag gaf hij daar nog ’s een voorbeeld van. Hij trakteerde het voltallige personeel van Spar Zepperen als dank omwille van hun inzet tijdens de voorbije eerste opstoot van Corona.

Faaalip

“Dikke merci aan het personeel van de Spar! Om in deze zware periodes zo een inzet te tonen en te zorgen dat wij op een veilige manier naar winkel kunnen gaan. Om hun te bedanken gaf ik een drankje aan het personeel. Ook een welgemeende dank u aan iedereen natuurlijk die in deze zware periode voor ons heeft gezorgd! Hopelijk is deze periode snel voorbij en zal alles terug normaal zijn. Wij doen deze horecajob nog steeds iedere dag met veel passie en plezier voor ons vak. Bedankt ook aan alle klanten die terugkomen!”