Truineer Nieuws melden?

EXCLUSIEF – Populaire uitspraak uit Rundskop op Truiens Mondkapje

De Truiense Mondkapjes krijgen een vervolg. Na het eerdere succes van de exclusieve truiense mondkapjes wordt er nu nog een extra item bestelbaar. En dat is op algemene vraag “Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker”. We werken hiervoor samen met Truienaar Michael Roskam. Michael Roskam: “Ik ben blij dat we in deze speciale tijden toch met Rundskop een bijdrage kunnen leveren aan het maatschappelijk leven. En waarom ook niet met een grappige noot.”

Bestelbaar via webshop Truineer.be
Mondkapjes zijn bestelbaar vanaf zaterdag 11 juli om 12 uur via de webshop op Truineer en beschikbaar binnen de 14 dagen. U kan kiezen voor levering of gratis afhalen bij Thijsen op de Luikersteenweg 278, 3800 Sint-Truiden. De firma Thijsen kwam ook voor in de film Rundskop met de bandenwinkel. Per mondkapje gaat 0,50 cent naar het goede doel Sint Vincentius voor verdeling van voedselpakketten. Na bestelling zijn de mondkapjes af te halen bij Thijsen ofwel kan je ze laten verzenden.

De voor een Oscar genomineerde film Rundskop blijft zo aanwezig in de community in Sint-Truiden. ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ werd al voor gedragen door lezers bij onze vorige lancering.

Praktisch
1 mondkapje kost 6 EUR en zijn verkoopbaar per stuk zolang de voorraad strekt.
Af te halen na bestelling binnen 14 dagen op vrijdag 24 juli of leverbaar 27 – 29 juli.
50 cent per mondkapje gaat naar het goede doel Sint-Vincentius
Het mondkapje is een product van het merk www.Topmaskz.be en zijn vervaardigd uit polyester waardoor ze goed ademen (zelfde leverancier als mondkapjes van KV Mechelen, Beerschot en STVV).