Truineer Nieuws melden?

Dialectuitspraken Truiense Mondkapjes online en offline beschikbaar

Afgelopen zaterdag lanceerden we opnieuw de mix van 3 Truiense Mondkapjes. De dialectuitspraken werden enige tijd geleden uitgekozen en hebben we in samenwerking met TopMaskz opnieuw op de markt gebracht. De mix van Truiense Mondkapjes is vanaf nu online beschikbaar, offline zijn de Truiense Mondkapjes vanaf morgen beschikbaar bij The Hairfactory in de Gazometerstraat in Sint-Truiden.

Kevin
© Kevin Vanhees

Bestelbaar via webshop Truineer.be
Mondkapjes zijn bestelbaar vanaf nu om via de webshop op Truineer en leverbaar binnen de 4 werkdagen. U kan ze ook offline aanschaffen bij The Hairfactory in de Gazometerstraat vanaf dinsdag 28 juli. Nu zaterdag ook op de Haspengouw Markt.

De voor een Oscar genomineerde film Rundskop blijft zo aanwezig in de community in Sint-Truiden. ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ werd al voor gedragen door lezers bij onze vorige lancering.

Praktisch

  • 1 set mondkapjes kost 20 EUR en zijn verkoopbaar zolang de voorraad strekt.
  • 50 cent per mondkapje gaat naar het goede doel Sint-Vincentius
  • Het mondkapje is een product van het merk www.Topmaskz.be en zijn vervaardigd uit polyester waardoor ze goed ademen (zelfde leverancier als mondkapjes van KV Mechelen, Beerschot en STVV).
  • Setsamenstelling: Ich moet oere zieëver nè, Verstot dzje mich, Gekloeët zèèt dzje altèèd …en na zeiker
  • Surf nu naar onze webshop