Céline Malyster elk weekend met vakantietip op regionale zenders

Céline Malyster, Truinoske in hart en nieren, presenteert deze zomer elk weekend een vakantietip in ‘Op Stap’, een programma dat wordt uitgezonden op TVL, ATV, ROB TV en OTV.

© youtube
Deze zomer presenteert Céline Malyster elk weekend een vakantietip in eigen land in het programma ‘Op Stap‘. Dit programma wordt geproduceerd door productiehuis De Buren en Mediahuis en wordt uitgezonden op alle regionale zenders: TVL, ATV, ROB TV en OTV. Daarmee brengt ze nationaal verrassende locaties in beeld voor een dagje uit. Céline Malyster had eerder op TVL en HIT FM een eigen tv/radioshow en was sinds kort weer actief voor TVL voor o.a. het programma ‘Wonen’. Céline Malyster werkt als management consultant voor het media marketinghuis Hotel Hungaria, onder andere gekend van Dagelijkse kost, Beestig, Onze Natuur, Hoodie en Helden. Dit combineert ze met presentatie van bedrijfsevents. Nu door corona heel wat live events wegvallen, is er tijd om zich meer te focussen op televisie. Alle vakantiereportages van ‘Op Stap’ zijn elk weekend te bekijken op tv en staan online op https://www.tvl.be/programmas/op-stap