Vergeet morgen je paraplu niet op de Haspengouwse Markt

Deze morgen is het eerst zwaarbewolkt met perioden van regen. In de loop van de dag wordt het vanaf het westen wisselvallig met soms opklaringen maar ook buien. Sommige buien kunnen vrij stevig zijn met in de namiddag mogelijk een paar lokale donderslagen. We halen maxima tot 15 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

© freepik

Zaterdagochtend is het wisselend tot zwaarbewolkt met enkele buien dus vergeet je paraplu niet als je naar de Haspengouwse markt gaat. In de namiddag blijft het wellicht droog. Het is fris met maxima tot 16 graden. De matige westen- tot zuidwestenwind wakkert later overdag aan tot vrij krachtig.

Zondag is het wisselend bewolkt en blijft het in Limburg mogelijk droog. We krijgen maxima tot 18 graden. Er waait een overwegend matige westenwind.

Maandag wordt het wisselend bewolkt met enkele plaatselijke buien in de namiddag. Maxima rond 19 graden. Er waait een matige noordnoordwestenwind.

Dinsdag verwachten we veel wolken met mogelijk een paar korte opklaringen. Aanvankelijk bestaat er nog kans op enkele buien, maar in de loop van de dag wordt het overwegend droog. De maxima schommelen rond 17 graden bij een matige noordenwind.

Woensdag is het eerst droog met brede opklaringen. In de namiddag stijgt de kans op enkele buien. Maxima rond 21 graden. Er waait een matige noordenwind. (bron KMI)