Uitbreiden met een terras dat niet klimaatafhankelijk is? Het kan.

Wat heb je aan een groot terras als je hoe dan ook klimaatafhankelijk bent? AED Group biedt voortaan een oplossing aan. Je kan er een zgn. Truss terras kopen, huren of leasen. Huren kan zelfs vanaf 50 eurocent per vierkante meter per dag. Voordelen: het is Coronaproof, het dak kan erop, en het is dus niet afhankelijk van het weer.

© AED Group

Nood breekt wet. Wat heb je als café aan grote terrassen als het weer niet meewil? Of welke zekerheid heb je op termijn inzake rendement als mooi weer uitblijft. Wel, AED uit Lint komt met een pasklare oplossing: overdekte terrassen Corona proof. Daarvoor hebben ze tientallen kilometer trussmateriaal ‘op overschot’. Die worden normaal ingezet voor beurzen en evenementen, dingen dus die vandaag de dag toch niet aan de orde zijn. Dat meldt HLN.  Voordeel van het terras: het breidt de zaak uit, het is niet klimaatafhankelijk en het is betaalbaar.

http://www.aedgroup.com/en/news/truss-terrace-aed-group-next-truss

http://jimmismets.wixsite.com/magirus-events