Truineer Nieuws melden?

Tegenstanders van onze provincialers bekend

De reeksindeling voor onze provinciale voetbalclubs is bekend. Speerpunt van het provinciaal voetbal in Sint-Truiden blijft Zepperen-Brustem dat maar één ambitie heeft: promoveren. Verder is het uitkijken naar de prestaties van promovendus Velm in derde provinciale, een club die de ambitie ook hoog legt: top zes.

© Zepperen-Brustem

Eerste provinciale: Bilzen-Waltwilder A, Bree-Beek, Bregel, Eksel A, Juve Hasselt A, Torpedo Hasselt, Helson, Herderen-Millen, Herk FC A, Herkol, E. Mechelen a/d Maas A, Schoonbeek-Beverst, Zepperen-Brustem, Zonhoven United A.

Tweede provinciale B: As-Niel Utd., Boorsem, Elen, Gravelo, Gruitrode, Halen, ’s Herenelderen A, Henis, Hoepertingen, Hoeselt, DH Jeuk, Kolmont, Landen, Louwel, Opglabbeek A, Vlijtingen.

Derde provinciale C: Sp. Aalst, Borgloon, Gestel, Godsheide, Habo Borgloon, Herk Sp., HO Heide, Kortessem, Linkhout, Meldert, Nieuwerkerken, Val. Piringen, Stevoort, Velm, Vechmaal, Vliermaal.

Vierde provinciale C (17): FC Alken B, Amandina, Bokrijk, BS Sport, Diepenbeek B, EMBO, Gingelom, Heers, Herk FC B, E. Houthalen, Juve Hasselt B, Loksbergen, Lummen, Termolen, Zelem, HW Zonhoven, Zonhoven Utd.B;