Truineer Nieuws melden?

STVV start abonnementenverkoop tegen supertarief

Vrijdag start de online abonnementenverkoop van STVV. En dit tegen scherpe prijzen. Met een abonnementen aan super voorwaarden voor bestaande abonneehouders. En nog altijd eentje met een fikse korting voor nieuwe abonneehouders.” (PH)

© STVV

Mededeling van STVV

Veel van onze fans behoren tot de helden die een positieve impact nalaten tijdens deze crisis. De club is trots op de solidariteit en het geduld dat zij toonden gedurende deze speciale periode.

 De afgelopen weken zaten wij niet stil want onze trouwe supporters verdienen het beste. Speciale tijden vragen een bijzondere behandeling! Daarom werkten wij achter de schermen aan een super aanbieding voor onze huidige abonneehouders.

De aftrap van de nieuwe competitie staat gepland op vrijdag 7 augustus. Voor ons het signaal om iedereen grondig te informeren over de abonnementen van het voetbalseizoen 2020-2021. De gemiste wedstrijd STVV – RSC Anderlecht van 15 maart 2020 wordt verrekend bij het verlengen van het abonnement. Maar dat is niet alles! De huidige abonneehouders genieten van een abonnement aan super voorwaarden. Ook nieuwe abonneehouders mogen een korting verwachten.

Nieuw dit seizoen: Voortaan betaal je tijdens thuiswedstrijden cashless met jouw abonnement. Meer informatie hierover volgt later.

We hopen dat de normale gang van zaken snel terugkeert en dat we op elkaar mogen blijven rekenen in de toekomst. Samen kijken we uit naar een spannend en spectaculair seizoen. Bedankt voor jouw voortdurende steun en begrip. Stay safe!

 Meer info en abonnementen via deze link

http://www.stvv.com/nl/nieuws/a-kern/vrijdag-12-juni-start-abonnementenverkoop