Spar Velm: ook tweede verdachte in de boeien

De politie meldt dat ook de tweede verdachte van de overval op de Spar in Velm van 14 april is aangehouden en voorgeleid. Het betreft een 20-jarige man. Eerder werd ook al zijn 21-jarige kompaan aangehouden.

Op 14 april 2020 bedreigde een man de winkelier van de Spar Express in Velm met een mes en eiste geld. Hij vluchtte vervolgens met de buit weg. De lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken startte een onderzoek. Al snel bleek het om 2 verdachten te gaan. Een andere persoon stond buiten te wachten.

Na onderzoek werd reeds eerder een 21-jarige man aangehouden. Afgelopen week werd ook de 2e verdachte – die geseind stond – gearresteerd in Brussel en overgebracht naar de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken. De 20-jarige man werd voorgeleid bij de onderzoekersrechter te Hasselt en werd ook aangehouden