Roasties en Twenty Two Coffee slaan handen in elkaar voor Lazy Summer BBQ

Roasties Bar en Twenty Two Coffee, twee aanpalende zaken op het Heilig Hartplein, versterken hun samenwerking met ‘Lazy Summer’, een BBQ-concept op beiden terrassen.

“Onze zaak is te klein om de 1,5 meter afstand op een veilige manier te garanderen”, zegt Raf Vanmechelen, zaakvoerder van Roasties. “We zetten nog volop in op levering via onder meer Takeaway.com en ook voor afhaal kunnen klanten bij ons terecht. Daarom is een samenwerking met buurman Wouter Mignolet ideaal.”

Roasties verlegde de focus de voorbije maanden van kip naar ribs en Angusburgers en dat concept wordt gesmaakt. “Barbecue op het plein is dan ook een logisch gevolg van die omschakeling”, weet Raf. “We brengen een eenvoudige kaart met verse gerechten op de grill en Twenty Two Coffee voorziet beide terrassen van drank. Een win-win.”

Nieuw is ook de Roadkill Chicken op de grill. “Een ontbeende sappige kip met een licht pikant en een krokant jasje. De Roadkill verwijst naar de platte vorm van de ‘gevlinderde’ kip, het is net alsof er een wagen over reed”, lacht Raf. “Onze focus ligt wat op de Amerikaanse keuken en dit past perfect in dat plaatje.”

Het nieuwe barbecue-aanbod is elke dag beschikbaar, op maandag is Roasties gesloten. Bij minder goed weer kan er ook binnen bij Twenty Two Coffee gegeten worden.

Reserveren kan op 011 555 350 en de bbq-kaart is te bekijken op https://roasties.be/bbq.png