Truineer Nieuws melden?

Primeur: Viswaren Vandermaesen komt naar Halle-Booienhoven

Even moesten we het stellen zonder viswinkel in de buurt. Maar morgen opent Vis&Versa (Laevers) in Brustem. En in de herfst opent ook Vandermaesen een viswinkel in…. Halle-Booienhoven, rechterkant richting Tienen, vlak voor meubelwinkel Loncin. We zullen met andere woorden weer verwend worden met vis en vislekkernijen.

© Philip Kevers

Momenteel heeft Vandermaesen vestigingen in Beringen, Heusden-Zolder en Genk. Daar komt nu dus een eerste vestiging net buiten de provinciegrens bij. In Halle-Booienhoven, op de grens met Sint-Truiden. De juiste openingsdatum kwamen we nog niet aan de weet. Maar vermoedelijk zal dat ergens in de herfst zijn, september-oktober.

We gingen even een kijkje nemen op de website van de zaak. Om een idee te krijgen van het aanbod.

Vandermaesen is reeds jaren een vaste waarde. Hét uitgelezen adres voor vis en een echte beleving voor elke visliefhebber.

In onze winkels vind je een schitterend aanbod aan dagverse vis, dagelijks aangevoerd vanuit heel Europa. Ook diepvriesvis, met als specialiteit ons uitgebreid gamma aan gamba’s en scampi’s, rechtstreeks ingevoerd vanuit Vietnam en Bangladesh, vind je bij ons in al zijn soorten.

Schaal- en schelpdieren, mosselen, oesters, kreeften, langoustines en garnalen… elk in hun soort van superieure kwaliteit.

De haring, waar alles 80 jaar geleden mee begon, wordt nog steeds op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd en is geliefd door jong en oud.

Dagelijks zorgen onze chef-koks voor heerlijke, huisbereide gerechten met de beste ingrediënten.

En als kers op de taart, kunnen jullie tijdens het winkelen een lekker glaasje drinken en genieten van traditionele, handgemaakte sushi in onze gezellige sushilounge.Dagvers gemaakt door onze sushichef uit Japan!

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Het Vandermaesen-team

NAAR DE WEBSITE

Home