Primeur: hoeveslagerij Mattes heeft plannen voor Sint-Truiden

Hoeveslagerij Mattes uit Alken is van plan een winkel te openen in het centrum van Sint-Truiden. Daarvoor is het pand aangekocht van de voormalige Europabank in de Zoutstraat, schuin tegenover Den Hof. Concrete data voor verbouwing en opening zijn er wel nog niet. Maar dat de winkel er komt, staat nagenoeg vast.
© Hoeveslagerij Mattes

“Klopt”, zegt Robrecht van de hoeveslagerij. “We kochten dat pand aan met de bedoeling om er ons te vestigen. Het moet wel nog helemaal worden verbouwd. Intussen deed zich voor ons ook een opportuniteit voor waardoor we in Runkst een zaak hebben kunnen beginnen en waardoor  onze plannen voor Sint-Truiden ietwat zijn opgeschoven. Daardoor moet het concreet plan voor verbouwing en opening nog worden uitgewerkt.”

De leuze van de zaak: ‘gezondheid begint bij een gezonde voeding’. Robrecht: “hoevewinkel & Slagerij Mattes verkoopt vlees en andere voedingsproducten recht van bij de lokale boer. Dit met respect voor mens, dier en natuur. We streven ernaar op een volledig transparante wijze voeding te produceren en te verkopen dat gezond, lekker en betaalbaar is. Belangrijk hierbij is dat deze voeding geproduceerd is met respect voor het dierenwelzijn, de natuur en de boer(en).”

Robrecht zet drie belangrijke pijlers van het bedrijf op een rijtje

Interessante prijs voor de klant
Dankzij de eigen verwerking en de korte keten verkoop kunnen we onze lekkere en gezonde producten aanbieden tegen zeer interessante prijzen.

Eerlijke prijs voor de boer
In samenwerking met andere boeren bieden we onze producten in hoevewinkel & slagerij Mattes aan.
Door de boeren een eerlijke prijs te geven voor hun producten willen we helpen met het in stand houden van de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.

Weet wat je eet
Wij geloven in lokaal geproduceerde, pure voedingsproducten; producten zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakverbeteraars indien mogelijk.
Voeding recht van bij de boer!

Een idee krijgen over de hoevewinkel en -slagerij, het aanbod en de manier van werken…..

LEES MEER OP DE WEBSITE

https://www.hoeveslagerijmattes.be/