Pop-up zomerbar ‘de Commandeur’ in Kasteel van Ordingen

Vrijdag, morgen dus, opent in het totaal gerenoveerde kasteel van Ordingen pop-up zomerbar ‘De Commandeur’. De uitbating is in handen van het cateringbedrijf Atelier V (Versuz).

© Philip Kevers

Wie is er vroeger nooit in het Koetshuis van het kasteel van Ordingen een glas gaan drinken? Wel, na ruim twintig jaar kan dat opnieuw. Het Koetshuis staat er nog steeds, maar het is samen met het kasteel totaal gerenoveerd en maakt nu deel uit van een schitterend complex met luxehotel, restaurant, welness en seminariezaal.

Vanaf vrijdag, morgen dus, kan je er weer terecht voor foods en drinks. Ja, in het oude Koetshuis. Nu weliswaar omgetoverd in een ultramoderne bar annex keuken en ruim terras. Een pop-up zomerbar wordt het, die wekelijks geopend is van woensdag tot zondag, telkens van 11 tot 22 uur. Een initiatief van de mensen van de Versuz.