Ponyfarm in Velm staat te koop

in Velm, aan het Gemeenteplein 10, staat de ponyfarm, gelegen in een authentieke vierkansthoeve, te koop. Prijskaartje. 700.000 en te regelen via Immoweb. (PH)

© users telenet

Omschrijving op Immoweb

Mooie authenieke haspengouwse vierkantshoeve

Uiterst geschikt voor paarden liefhebbers. Beschikt over 25 stallen een kleine binnenpiste in schuur. Een grote buitenpiste 20×40 m een industrietent als piste van 20x30m.

Beschikt over kleine cafetaria met uitzicht op de pistes.

Extra woning dient gerenoveerd te worden.Wordt nu gebruikt als cafetaria voor ponykampen. Beschikt over een zadelkamer 80% van de boerderij beschikt over nieuwe daken.Grote binnenkoer. Het huis beschikt over nieuwe ramen, nieuwe mazoutketel, is grotendeels gerenoveerd enkel de keuken en eetplaats.Beschikt over het nodige comfort met domotica, dressing, badkamer met douche bad en toilet. Er bevinden zich 3 slaapkamers boven en 2 op de benedenverdieping .Uitbreiding van aantal slaapkamers mogelijk via zolder.of mogelijkheid nog tot extra studio Ligt is woongebied met landelijk karakter De hoeve is niet geklasseed, maar wel opgenomen in het register bouwen door de eeuwen heen , mag niet gesloopt worden wel mogelijkheid tot co Housing,B&B en dergelijke.

Meer info

http://www.immoweb.be/nl/zoekertje/hoeve/te-koop/velm/3806/8668483?searchId=5edb5fe86a312