Opvallend artikel in Australische pers: Is België het dodelijkste of het eerlijkste COVID-19 land?

Ons oog viel vandaag op een bijzonder artikel in de Australische pers. Daar vragen ze zich openlijk het volgende af? Is België met 815 doden per 1 miljoen inwoners gewoon het dodelijkste COVID-19 land. Of zijn ze daar gewoon het eerlijkst geweest. Conclusie: het zou niet eerlijk zijn om België op te zadelen met de stempel van ‘meest dodelijk’. Het artikel is bijzonder uitgebreid, gaat in op details, toont grafieken, haalt manier van tellen, nieuwsitems en gebeurtenissen aan en brengt alles samen. Compleet dus. Om het te lezen is wel enige kennis van het Engels noodzakelijk. Maar dan nog willen we het u niet onthouden.

© freepik

Lees via onderstaande link

http://www.smh.com.au/world/europe/is-belgium-the-world-s-deadliest-covid-19-country-or-just-the-most-honest-20200522-p54voq.html?fbclid=IwAR0qpr0m9a6Sm4k3pNyqGzYhp1PzJUmdWvD5XhZEKljMhjiwTNy7tyiV4dw