Truineer Nieuws melden?

Morgen zondag opnieuw Sunday Markt

Na de succesvolle heropening van de Sunday Markt, vorige zondag, is het morgen weer zover. Hou er wel rekening mee dat de markt nog altijd plaats vindt op twee lokaties en dat er strikte veiligheidsmaatregelen gelden.

Afgelopen zondag was de hernieuwde opening van de Sunday Markt een succes. Een succes waar we kunnen op voortbouwen. En dus vindt morgen de tweede editie na drie maanden lockdown plaats.

Je vindt je favoriete standhouders terug onder de veemarkthallen en op de parking van het Begijnhof. Hou er dus rekening mee dat de rommelmarkt verdeeld is over 2 locaties: 50 standen op de Veemarkt en 50 standen op de Begijnhofparking. (Standen enkel op reservatie via FB of via onze marktleider op volgend nr.: 0470 82 59 78)

De toegang tot de markt is gelimiteerd en er geldt één enkele looprichting. Hou steeds afstand en volg de borden!