Truineer Nieuws melden?

MORGEN – Vier het einde van de lockdown met Frank Mellemans en Truineer FM

Frank Mellemans, de gekende Truiense DJ, heeft afgelopen lockdown enkele shows gegeven met Radio Bloesembar. “We wilden altijd iets speciaal doen als de horeca terug zou openen. Vandaar dat we morgen live radio maken en afscheid nemen van de lockdown. We heten de nieuwe wereld, de 1,5m maatschappij welkom, we kijken uit naar de opening van de horeca op maandag en hebben een eerbetoon voor onze overleden vrienden, familie en buren.”

Morgen Truineer FM vanuit uw kot hier op Truineer.be en op onze Facebook Pagina stipt van 14 uur tot 15.30 uur.

Terugblik Radio Bloesembar
Set 1: Tussen de bloesem

Set 2: Vanop de Abdijtoren

Set 3: Vanop de middenstip van Stayen

Set 4: Vanuit de Brouwerij van Wilderen (een historische editie…)