Vandaag maandag 8 juni.
Ik denk effe terug aan friday the 13th. Ja we spreken over 13 maart.
Nooit gedacht dat onze HORECA zo lang niets kon doen.
Waarschijnlijk in eerste instantie met mixed feelings.
Toch hunkeren we intens naar het oude, ons plekje, onze goed getapte pint, de hartelijke ontvangst, het perfect gebraden stukje vlees, een spontane lach, de authenticiteit, wijn geserveerd volgens de regels van de kunst, een vriendelijk woord, niets steeds zelf alles moeten afruimen/afwassen, de toffe sfeer, met de voeten onder tafel, de perfecte cappuccino, verse producten met vakmanschap bereid, een streepje muziek, het gezellige terras, het ijsje dat je wordt geserveerd, de geheime extra kruiding, de juist gedekte tafel, vers gemaakte pasta, aangenaam geurend sanitair, een goed gevoel schenken, een onvergetelijk moment beleven, een nieuwe smaak ontdekken, een mooi design.
En zo kunnen we nog wel even verder gaan.
Laten we vanaf vandaag weer de vele tienduizenden mensen actief in dit mooie vak HUN ding laten doen.
Laten we vanaf vandaag weer op de GEZONDHEID klinken, en dit op jullie geliefkoosde plek.
Liefst en best met gezond verstand, zodat we nooit meer 3 maanden zonder Horeca moeten zitten.
Hopelijk kan elke horeca zaak, ook al zal het toch net dat tikje anders zijn, terug de GOEDE draad oppakken.
Laat deze once in a lifetime experience voor iedereen al bij al toch een moment zijn geweest, waar we meer dan heel even hebben kunnen stil staan bij bepaalde dingen.
En dan nu vooral beseffen dat, INDIEN we GEZOND zijn we ons de rijkste persoon ter wereld mogen prijzen.
En dat we weer kunnen genieten van de andere mooie dingen in het leven, het café, bar, restaurant, hotelbezoek. Wat we (bijna) allemaal toch zo graag doen.
Aan al onze horeca vrienden,
Good Luck met de heropstart en heeeel graag tot snel.