Karl Vannieuwkerke promoot ‘Vive la Vie’ aan doorkijkkerkje van Borgloon

Geen Vive le Vélo in juli, wel Vive la Vie. Presentator Karl Vannieuwkerke pakt vanaf 29 juni uit met zijn nieuwe show op Eén. Hij promoot die momenteel via een reclamefilmpje opgenomen aan het doorkijkkerkje van Borgloon. Maar het is niet zeker dat dit de lokatie of één van de lokaties zal zijn. Ook sopraan Astrid Stockman is in het filmpje te zien. Zij krijgt een vaste stek in het programma.

Geen Ronde van Frankrijk. Die is uitgesteld tot september. En toch kan dat  presentator Karl Vannieuwkerke (49) niet deren. Hij haalt er in juli toch zijn tafel bij. En daaraan zal hij gasten ontvangen. Twee gasten die hij telkens uitnodigt op een speciale plek in Vlaanderen. Doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode.

‘Vive la vie!’, deze zomer op Eén.