Truineer Nieuws melden?

Jawel, STVV mag vanaf 1 juli oefenen met publiek

Neen, de voorbereiding van onze clubs op het nieuwe seizoen zal niet in het honderd lopen. De Pro League heeft intussen werk gemaakt van een protocol dat wel nog moet voorgelegd worden aan de GEES. Maar het plan lijkt meer dan sluitend. En jawel, vanaf 1 juli mogen ook oefenmatchen. (PH)

© STVV.COM

Oefenmatchen mogen. Maar….. er is inderdaad een ‘maar’….. Er mogen maximaal 200 toeschouwers aanwezig zijn. Hierover vraagt de Pro League trouwens meer duidelijkheid. De vraag is namelijk of staf, bestuur en pers ook onder die 200 personen zullen vallen. Ook opvallend. In een bus van 50 personen mogen maximaal 25 personen zitten. Ook dat zal zo zijn gevolgen hebben. Meer daarover trouwens vandaag in HLN waar ze de hand konden leggen op het volledige protocol. (PH)