Truineer Nieuws melden?

Info-moment en fotoshoot net even anders bij STVV Jeugd

Het info-moment, dat traditioneel het nieuwe seizoen inluidt, zag er bij de jeugd van STVV enigszins anders uit. (zie onderstaand filmpje) Elke speler mocht één ouder meebrengen en aan één sessie per U-team wist men de social distance te garanderen én de volledige onderbouw te bereiken. Na elke sessie trokken de jongeren meteen hun wedstrijdkledij aan, jammer genoeg niet om te sjotten. Ook het poseren voor huisfotograaf Be A Legend ging hen goed af. Volgende week volgt de bovenbouw nog en vanaf dan kan de honger naar bal en team alleen maar groter worden. #stvv #wijstvv #stvvyouth

Info-avond STVV Youth

💪🇺🇦 Info-moment en fotoshoot, net even anders.Het info-moment dat traditioneel het nieuwe seizoen inluidt, zag er zaterdag enigszins anders uit. Elke speler mocht één ouder meebrengen en aan één sessie per U-team konden we én de social distance garanderen én de volledige onderbouw bereiken. Na elke sessie trokken onze jongens meteen hun wedstrijdkledij aan, jammer genoeg niet om te sjotten. Maar ook het poseren voor huisfotograaf Be A Legend ging hen goed af. Volgende week de bovenbouw nog en vanaf dan kan de honger naar bal en team alleen maar groter worden.#stvv #wijstvv #stvvyouth

Geplaatst door STVV Youth op Maandag 22 juni 2020