Truineer Nieuws melden?

Dylan Vanwelkenhuysen naar Zepperen-Brustem

Na Yoni Buyens heeft Zepperen-Brustem in deze nochtans onvoorspelbare Coronatijden opnieuw een topper binnengehaald met ervaringen in de nationale reeksen. Deze keer een Truienaar: Dylan Vanwelkenhuysen. Voor de speler zelf is het thuiskomen. (PH)

De 28-jarige Truienaar, die zijn voetbalcarrière begon bij de jeugd van VV Brustem Centrum, heeft al een gevuld palmares. Zijn professionele carrière begon bij STVV. Daarna volgde o.m. een uitleenbeurt aan Geel en Bocholt. Vooral bij Bocholt ontpopte hij zich tot een ware scoremachine.

Na een korte profcarrière in Armenië keerde hij terug naar België. Hij speelde maar liefst 3 keer kampioen in de nationale reeksen: bij Zaventem ( 3de nationale toen nog), THES sport in 2de amateur en afgelopen seizoen bij KVK Tienen ook in 2de amateur !! Hij speelde tussendoor ook nog bij KVK Wellen//

Nu probeert hij het dus op een lager niveau. Bij Zepperen-Brustem, weliswaar een club met ambitie.