Truineer Nieuws melden?

Donderdag actie aan Sint-Trudoziekenhuis voor fundamentele verbeteringen in de non-profit

Ons ziekenhuis Sint-Trudo pakt uit met een statement en roept op tot actie op donderdag 18 juni om 13 uur, voorzijde van het ziekenhuis. “Erkenning en waardering moeten nu plaats maken voor fundamentele verbeteringen”, zo luidt de boodschap.

© Print Youtube Sint-Trudo

Het applaus, de witte vlaggen en zoveel steun, het was hartverwarmend. Die solidaire stroom in de sector en in de samenleving blijven we in ons hart dragen. Ook de politieke overheid betitelde de Non-Profit ineens als een essentiële “sleutelsector”.

Zal die overheid dan eindelijk ook de fundamentele problemen van de sleutelsector oplossen? Of was het maar een schouderklopje voor even? De erkenning en waardering moet NU omgezet worden in fundamentele verbeteringen. Dat is het NON-PROFIT PACT dat we nodig hebben. Met de kracht van heel de Non-Profit zullen we samen ons doel bereiken!

Deze zal voor het Sint-Trudo ziekenhuis plaatsvinden op 18 juni omstreeks 13uur aan de voorzijde van het ziekenhuis (straatkant). Elke beschikbare zorgverlener of sympathisant (zowel intern als extern) is zeer welkom om zich te vervoegen!

Het gebruik van visueel materiaal (posters, spandoeken, …) wordt gestimuleerd aangezien er foto’s en filmpjes zullen gemaakt worden om onze boodschap kracht bij te zetten. Voor verdere informatie kan je naar www.wittewoede.be gaan of de plaatselijke vakbondsafgevaardigden raadplegen.

Als aanzet heeft de spoedgevallendienst van Sint-Truiden een filmpje gemaakt met een krachtige boodschap en informatie over de aankomende actie.

 

(Bron: Sint-Trudoziekenhuis)