De 1001 Nachten en de Aan Tafel Bonnen zijn een succes!

Om het toerisme in onze streek weer leven in te blazen na corona, lanceerde het Truiense stadsbestuur de 1001 Nachten bon. Hiervan zijn er nu al een 200-tal verkocht. Van de Aan Tafel Bon werden reeds 3500 stuks verkocht. (NC)

Schepenen en burgemeester overhandigen 1001 nachten bon aan eerste boekers.
© PH

Via het 1001 Nachten -arrangement krijgen gasten die een overnachting boeken in een van de Truinese logies één nacht gratis. Daarenboven krijgen ze ook een Aan Tafel Bon ter waarde van 30 euro. Deze bon ontwikkelde de stad na het succes van de Welkom Terug bon om de lokale horeca weer een duwtje in de rug te geven.

Vandaag werd het eerste koppel dat deelnaam aan de 1001 Nachten -actie feestelijk onthaalt in het kasteel van Ordingen. Ria Vervoort uit Houthalen en haar partner Jan Begeer uit Vechmaal komen de Haspengouwse sfeer opsnuiven. Zij kregen hun bonnen overhandigd door schepen Jos Pierard, burgemeester Veerle Heeren en schepen Johan Mas.
Het stadsbestuur is tevreden over het 1001 Nachten arrangement. Hiervan zijn sinds zijn lancering al 200 stuks verkocht. Ook de Aan Tafel bon blijkt een groot succes te zijn. Hiervan zijn er reeds 3500 verkocht zegt Marijn Ghys van Shop & The City.

Na het succes van de Welkom terug bon, die de lokale handel weer leven inblies, lanceerde de Stad eenzelfde initiatief om de horeca te steunen.

Meer info

Wil jij mensen voorstellen aan onze mooie streek? Via de website van toerisme Sint-Truiden kan je alle informatie en voorwaarden vinden voor de bon, alsook de lijst met deelnemende logeerplaatsen.
De actie loopt van 15 juni tot 31 augustus.

Wil jij een Aan Tafel bon kopen? Dat kan via de website 3800 online kan je deze kopen.