Barbara Wolters aan de slag in Cosmocafé

De bekende chef-kok Barbara Wolters, voorheen bij het Luifeltje, gaat aan de slag in het Cosmocafé.

© cosmo café

Het centrum van de wereld trekt een nieuwe chef-kok aan. De keuken van Cosmocafé in Sint-Truiden krijgt enkele dagen per week versterking van Barbara Wolters. Ze is in Sint-Truiden (en de rest van de wereld) bekend als de kokkin van het populaire restaurant op het Ridders de Menten de Horneplein: ’t Luifeltje.

Dat is goed nieuws, kort na de heropening op 11 juni. Bij deze een grote ‘dankjewel’ aan alle gasten die het Cosmoterras zijn komen inwijden. Iedereen die de keuken nog niet heeft geproefd, heeft nu een goede reden om nog eens te gaan.

Nieuwe inzichten, maar ook gekende ingrediënten in de keuken zorgen voor een ideale mix die voor vuurwerk op je bord zorgt.

Proef de zomer

Deze gekende ingrediënten voegt Barbara toe samen met de vaste kokkin van het Cosmocafé Katja Somers. De dames toveren met lokale ingrediënten, wereldwijde invloeden, kruiden en specerijen. Reken op hen voor een gezonde lunch of een smakelijk diner, maar even goed voor een snelle hap. Altijd verrassend, altijd anders, altijd zomers fris.

‘Wil jij ook de zomer op je bord? Reserveren kan via info@cosmocafe.be, maar is niet verplicht.