Angelsaksisch geweld op komst naar Stayen?

Vrijdag om 14 uur wordt Kevin Muscat tijdens een online persconferentie en voor een beperkt aantal mediamensen voorgesteld als nieuwe trainer van STVV. We verwachten dat hij ook een tip van de sluier zal oplichten inzake de verdere aanvulling van zijn staf en inkomende versterkingen. In dat verband vernamen we dat STVV speurt op de binnenlandse markt maar dat er ook wel Angelsaksisch geweld op komst is.

© Fox News en TVL

Kevin Muscat deed zijn hele carrière ervaring op in het Engelse, Schotse en Australische voetbal. En dus hoeft het ook niet te verbazen dat hij daar heel veel relaties heeft en dat hij spelers uit die competities naar Stayen zal willen halen. Uit goede bron vernamen we dat hij een lijstje klaar heeft met spelers uit die competities wat hij intussen overhandigde aan Takayuki Tateishi. Wie op dat lijstje staat, is niet bekend

Brendon Santalab, Zeljko Babic, Lorenz Kindtner, Jason Van Blerk zijn Australiërs die al eerder voor STVV speelden. Afwachten wie volgt….

Verschillende Australische spelers, onder wie Farina, Okon, Vidmar, Ryan en Vukovic maakten naam in België. Afwachten of er ook bij STVV zo’n kleppers neerstrijken.