Alle oefenmatchen van STVV achter gesloten deuren

De oefenmatchen van STVV liggen vast. Daartussen maar één thuismatch, op Stayen tegen Beerschot. Geel, Anderlecht, Westerlo en Zulte-Waregem worden op verplaatsing partij gegeven. Slecht nieuws voor de supporters: alle matchen worden achter gesloten deuren gespeeld.

De oefenwedstrijden richting het nieuwe seizoen werden bijna allemaal vastgelegd. STVV en tegenstanders beslisten om elke oefenwedstrijd achter gesloten deuren af te werken aangezien er door de overheid maar een minimum aantal personen mag toegelaten worden tijdens sportwedstrijden.

WOENSDAG, 8 JULI 2020, 19:00 VRIENDSCHAPPELIJK ASV GEEL ASV Geel logo  —  STVV logo STVV
ZATERDAG, 11 JULI 2020, 13:00 VRIENDSCHAPPELIJK ANDERLECHT Anderlecht logo  —  STVV logo STVV
ZATERDAG, 18 JULI 2020, 17:00 VRIENDSCHAPPELIJK STVV STVV logo  —  Beerschot logo BEERSCHOT
WOENSDAG, 22 JULI 2020, 16:00 VRIENDSCHAPPELIJK WESTERLO Westerlo logo  —  STVV logo STVV
ZATERDAG, 25 JULI 2020, 16:00 VRIENDSCHAPPELIJK ZULTE WAREGEM Zulte Waregem logo  —  STVV logo STVV