Truineer Nieuws melden?

70 hotelovernachtingen voor zorgpersoneel Sint-Trudo in Den Haan

De sponsoractie ‘Thank a nurse’, door hotel Astoria in De Haan op poten gezet, zamelt 70 hotelovernachtingen in voor het zorgpersoneel van Sint-Trudo Ziekenhuis. Dit is ons gemeld door het ziekenhuis. (PH)

© hotel astoria

4 juni 2020, De Haan

Sponsoractie ‘Thank a nurse’ zamelt 70 hotelovernachtingen in voor het zorgpersoneel van Sint-Trudo Ziekenhuis!

Op 29 april werd de sponsoractie ‘Thank a Nurse’ door Hotel Astoria De Haan op poten gezet. Bedrijven, ondernemers en particulieren konden hotelovernachtingen aankopen die zo integraal aan Sint-Trudo worden geschonken. Vandaag werd het indrukwekkende eindresultaat bekend gemaakt: 70 hotelovernachtingen !

De aanleiding voor de sponsoractie was de aangrijpende Pano-reportage over het ziekenhuis. “We waren allemaal zwaar onder de indruk en sloegen de handen ineen.” Er konden vouchers ter waarde van 150 euro aangekocht worden, dit omvat een hotelovernachting voor 2 personen, inclusief ontbijt en ‘Loyalty Card’ voor de sponsor. Per tien vouchers werd er één extra gratis overnachting geschonken door Hotel Astoria De Haan zelf.

De sponsors

Tal van bedrijven, ondernemers en particulieren reageerden zeer enthousiast en positief op de actie. “We zijn alle sponsors uiterst dankbaar om ook hun steentje bij te dragen, ten slotte is deze coronacrisis voor iedereen moeilijk.”

Het hotel kijkt er alvast naar uit om het verplegend personeel van Sint-Trudo Ziekenhuis vanaf september te ontvangen!