Wie Tomiyasu wil, moet nu al 25 miljoen neertellen

Takahiro Tomiyasu -iedereen kent hem nog- heeft een degelijk seizoen bij Bologna in de Serie A achter de rug. In die mate dat hij alweer gegeerd wild is op de transfermarkt. Maar hij moet wel 25 miljoen euro kosten. Vorig seizoen verliet hij STVV nog voor 9 miljoen euro.

© twitter

Tomiyasu, die bij Bologna op de rechtsachter speelt, is het helemaal aan het maken. En zijn prestaties van dit seizoen zijn ook andere clubs niet ontgaan. Eerst betoonde AS Roma al interesse voor de Japanse international. Nu springt volgens Duitse media ook Bayer Leverkusen in de dans. Wat het uiteindelijk wordt, valt af te wachten. Tomiyasu heeft bij Bologna, waar hij in zijn eerste seizoen driekwart van de speelminuten meepakte, nog een lopend contract tot 2024. Toekomst verzekerd dus.