Truineer Nieuws melden?

Webshop van de Bloemenhal start als een trein

Positief bericht van bij de Bloemenhal waar donderdagavond de webshop werd gelanceerd: “We waren al een tijd met leveringen bezig op Facebook. Iedereen is donderdagavond al onmiddellijk beginnen bestellen met 90% artikelen voor Moederdag. We merken veel vraag naar leveringen bij de moeders. Aangezien de overheid nog geen familiaal bezoek toelaat, kunnen wij het item leveren aan mama. Men vraagt regelmatig naar een persoonlijke boodschap, mensen kunnen die doorgeven door te antwoorden op de bevestigingsmail, zo kan het toch nog nét iets persoonlijker afgeleverd worden.”

Praktisch:

  • Leveringen op 20km afstand van één van de winkels is gratis (voorlopig geen leveringen verder dan 20km)
  • Bestellen kan vanaf 25 EUR
  • Je kan betalen en laten leveren bij je moeder én aanvinken of het een moederdaglevering is die zaterdag of zondag afgeleverd wordt.
    www.bloemenhal.com