Truineer Nieuws melden?

Virtuele kennismaking met het museum de Mindere

“De Coronacrisis zorgde ervoor dat we tot stilstand kwamen, letterlijk en figuurlijk. Velen onder ons vragen zich af hoe het nu verder moet. Respect hebben voor mens, dier en natuur. De aarde niet uitputten. Beseffen dat alles verbonden is en ernaar leven, zo bouwen we aan een mooie toekomst voor onze (achter)(klein)kinderen. We zijn overtuigd dat de visie van Franciscus van Assisi ons vooruit kan helpen, op weg naar die nieuwe en betere toekomst. We willen de positieve en vooral actuele boodschap van broeder Franciscus graag uitdragen via DE MINDERE,” legt Peter Preuveneers ons uit.

“Vanaf 7 mei 2020 krijg je via de website van museum DE MINDERE https://www.demindere.be/virtueelbezoek een virtuele impressie van het museum.”

“Immobiliënkantoor Aktimmo uit Sint-Truiden en Ricoh Imaging stelde hiervoor hun expertise ter beschikking. DE MINDERE selecteerde een 10-tal ruimtes en vastgoedmakelaar Sibo Berebrouckx van Aktimmo maakte een virtuele tour op maat. De puike 360° foto’s geven ook een mooie ruimtelijke indruk van het museum dat in totaal 2.700m² telt. De website van DE MINDERE is een creatie van creative studio Doublegum.”

“Deze tour is een smaakmaker die je hopelijk zin doet krijgen om een bezoekje te brengen aan het museum. Wij hopen in elk geval om binnenkort de deuren terug te mogen openen. DE MINDERE zal uiteraard alle regels die de veiligheidsraad oplegt strikt in acht nemen zodat je in alle veiligheid het museum zal kunnen bezoeken. Via de website van DE MINDERE kan je alvast virtueel een kijkje nemen.”

Voor meer uitleg kan u terecht bij:
museum DE MINDERE