Truineer Nieuws melden?

Vanesse Putzeys heropent buurtwinkel Roba in Velm

In januari berichtten we nog dat een vaste waarde in Velm wegviel. Even snel bij de buurtwinkel Roba was verleden tijd, want de gekende familie stopte ermee. Slecht nieuws meteen voor de Velmenaren. Maar dat was zonder Vanesse Putzeys gerekend. Zij nam de winkel intussen over en blies hem nieuw leven in en drukte er haar stempel op. Goed nieuws meteen voor deze buurgemeente en haar inwoners. Want ze kunnen zo voor hun dagelijkse inkopen nog altijd  dichtbij huis terecht.

© Philip Kevers

Wij onmoetten de nieuwe uitbaatster en haar gezin. En we praatten met haar over haar carrièrekeuze. “Een gezellig familiale buurtwinkel waar het voor iedereen voelt als thuiskomen… Dat is wat ik wou creëren toen ik deze nieuwe uitdaging in mijn leven aanging”, vertelt Vanessa.

“Langs de ene kant behouden we het, voor alle Velmenaren gekende, oude ROBA-concept. Want dat werkte perfect en speelde in op een behoefte die er in elke kleinere leefgemeenschap bestaat. Het ware dus gek geweest van dat overboord te gooien. Kort bij de mensen staan, en  een degelijke service en kwaliteit bieden  tegen een juiste prijs blijven ook onze speerpunten.”

“Daarnaast geven we ook ons eigen karakter aan de winkel door middel van een uitgebreid assortiment vers vlees, speciale promo’s en specifieke producten in ons assortiment. Typisch aan een zaak als de onze zijn natuurlijk ook de ruime openingsuren. Wij verwelkomen iedereen graag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 18:30. Woensdag van 8:00 tot 12:00 en zaterdag van 8:00 tot 18:00. Samen met mijn gezin sta ik dagelijks vol enthousiasme te wachten om mijn klanten te kunnen helpen onder het motto: u vraagt wij draaien.”

http://www.facebook.com/SuperetteRoba/