Truineer Nieuws melden?

Truiens bedrijf stelt stock beschermingsmateriaal open voor iedereen

Het Truiense bedrijf MDM-partners is normaal enkel actief voor bedrijven in de zorg. Gezien de grote vraag naar beschermingsmateriaal kan het bedrijf nu zijn stock beschikbaar stellen voor particulieren. Wel even bellen of mailen en een half uur later staat uw bestelling klaar. Mondmaskers, handgel, handschoenen, faceshields, infraroodthermometer: noem maar op. “We willen iedereen uit de buurt de kans geven om langs te komen, we stellen onze stock uitzonderlijk open voor particulieren. Bedrijven ook zeker welkom, factuur kan altijd”, klinkt het bij Willy Marguiller van MDM-partners.

© MDM

De eerste 100 bestellers van minstens 50 EUR krijgen 100ml handgel gratis.

Alle items zijn gecertificeerd.

Bestellingen kunnen via mail of telefoon, een half uur later staat de bestelling klaar. Betalen kan via cash of payconic.
info@mdmpartners.be

0475 51 94 65

MDM Partners in Business
Gippershovenstraat 29
3800 Sint-Truiden

Kan ook steeds op factuur.