Truineer Nieuws melden?

Simon vanavond in Container Cup op Vier (20 uur).

Vanavond nemen veldrijder Thibau Nys (17) en doelman Simon Mignolet (32) het tegen mekaar op in de Container Cup, afstemmen om 20 uur op Vier of Playy Sports. De Container Cup is een spectaculaire zevenkamp, die 4 keer per week wordt betwist tussen 2 Belgische topsporters of 2 B.V’s in een container.

© Facebook Simon Mignolet

Simon verklaart vandaag in HBVL dat zijn conditie beter als onder het seizoen en wil het duel zeker winnen. Al beseft hij dat het niet makkelijk zal zijn omdat individuele sporters ten opzichte van ploegsporters het gewoon zijn veel vaker dieper te gaan. Ploegsporters zijn meer tactisch ingesteld. Zijn ploegmaat, Hans Vanaken, liet alvast geen onvergetelijke indruk na.

Hieronder vindt u nog het vreugdedansje van Simon na het bekendmaken dat Club Brugge uiteindelijk de titel in de wacht sleepte. Naar verluidt heeft hij het dansen geleerd van zijn vader Stefaan!!!

Scenes later today at house Mignolet… πŸ™ˆπŸ†πŸ₯‡πŸΎπŸ₯‚πŸ•Ί#champions #WeAreBruges #partyathome #staysafe #KAMP16EN

Geplaatst door Simon Mignolet op Vrijdag 15 mei 2020