Truineer Nieuws melden?

Jonge wielrenners steken tien Limburgse ziekenhuizen een hart onder de riem

Drie jonge wielrenners die een trainingstocht maken langs tien Limburgse ziekenhuizen en daar boodschappen verzamelen voor het zwaar getroffen Sint-Trudoziekenhuis. Milan, Angel en Jens deden het.

© FB Tom Brys

Onze wielrenners Milan Paulus, Angel Deckers, en Jens Reynders reden vandaag een trainingsrit van bijna 240 kilometer langsheen tien Limburgse ziekenhuizen. Voor Corona. En voor verzorgenden. In elk van die ziekenhuizen werd een boodschap geschreven voor de collega’s van het zwaar getroffen ziekenhuis Sint-Trudo.

“Wij startten onze rit vanochtend om zes uur en namen een groot wit doek mee waarop elk ziekenhuis een boodschap mocht opschrijven voor hun collega’s i Sint-Truiden”, vertelt Milan Paulus. “Tongeren, Bilzen, Lanaken Genk, Maaseik, Pelt, Heusden-Zolder, Hasselt, Herk-De-Stad en Sint-Truiden kwamen aan de beurt. Het was een mooie traingsrit, met aangrijpende ontmoetingen en veel dankbaarheid. Geen moment spijt gehad van dit initiatief.”