Truineer Nieuws melden?

Informatie BMW inwinnen kan nu ook via digitale weg bij Davo Sint-Truiden

Davo Sint-Truiden is sinds maandag 11 mei opnieuw geopend. Je kan gewoon naar de showroom gaan en de gekende maatregelen van 1,5m afstand volgen. Davo trof heel wat veiligheidsmaatregelen. Zo worden de wagens enkel op aanvraag geopend in de showroom en na je bezoek wordt de wagen gedesinfecteerd voor de volgende. Nieuw is het online bezoek: “Mensen die nog niet direct willen of kunnen langskomen, bieden we een infosessie aan via de digitale weg. Een onze sales advisors kunnen hun scherm delen en beelden tonen van de wagen, maar ook prijzen bespreken.”

© Davo Sint-Truiden

Voor de verkoop nieuwe en tweedehands wagens:

 • Er is plexiglas voorzien bij onze sales advisors.
 • De showroomwagens zullen gesloten blijven, maar op aanvraag kunnen we deze voor de klanten openen.
 • Vanaf midden mei hebben wij meer zicht op de productieplanning, hierna zullen wij u contacteren.
 • Heeft u interesse in een proefrit? Dit is vanaf maandag 11 mei terug mogelijk, maar enkel op afspraak.

U kunt uw proefrit aanvragen via: sint-truiden@davo.net.bmw.be

 • Voor mensen die nog liever niet tot in de showroom komen, kunnen we tevens na afspraak via een online communicatie kanaal in contact treden met hen om hun droomwagen op veilige afstand samen te stellen en advies te geven.
 • Ook bij de leveringen van voertuigen raden we vanaf heden  aan om de specifieke BMW Driver’s guide app handleiding op voorhand te installeren; hier vindt de klant op basis van het chassisnummer van zijn wagen de gepersonaliseerde handleiding terug voor zijn voertuig. Dit helpt de klant al goed op weg. Als er na de leveringen nog specifieke vragen zijn kan ook hier via online communicatietools bijkomende uitleg worden gegeven

Voor de naverkoop houdt dit in:

 • Online afspraak maken gaat zeer gemakkelijk en efficiënt4
 • Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te ontsmetten.
 • De werkplaatsreceptie vragen wij u de afstandslijnen te respecteren.
 • In de wachtruimte de veiligheidsafstand te bewaren.
 • Wij zullen uw sleutel en uw wagen desinfecteren bij ontvangst en bij afgifte.