Truineer Nieuws melden?

Het cosmocafé gaat terug (online) open

Na 8 weken sluiting gaat het cosmocafé terug open. Weliswaar enkel online via de nieuwe webshop maar met dezelfde kwaliteit als altijd. Bestel online jouw artikels en krijg de dag erna jouw pakketje thuis geleverd in Vlaanderen. Dankzij Mercedes Claes en Zonen levert cosmocafé zonder CO2-uitstoot jouw aperitief aan huis. Geniet van het leven, geniet van je gezelschap en geniet van thuis uit. Het enthousiaste team wil op die manier de relatie met zijn staminees onderhouden.

© cosmocafé

Webshop
Na de lancering vorige week van de gelimiteerde Cosmo Limm Gin was het snel duidelijk dat er nood was aan een online cosmocafé. De eerste 36 flessen waren op 2u tijd uitverkocht en de vraag via Social Media bleef komen. 10 dagen later lanceert cosmocafé nu zijn webshop. Een gevarieerde webshop met keuze uit aperitiefhapjes, cocktails, gin tonic, mocktails, wijn en zelfs accessoires. Want bij elk drankje hoort de juiste accessoire: een limoen, een citroen, Fever tree tonic, ijsblokjes, glazen, … Drink it like you mean it! Daarnaast is dit nog maar het begin vermits cosmocafé het hele cosmo-gamma online wenst te zetten.

Delivery
Met de coronacrisis en de leuze van Maggie De Block in het achterhoofd, kiest cosmocafé bewust voor levering. Dankzij de partner Mercedes Claes en Zonen leveren ze jouw bestelling zonder CO2 vervuiling en jij moet je huis niet uit. Claes en Zonen stelt hun nieuwste elektrische wagen met plezier ter beschikking. “Johnny Claes: met Mercedes zijn wij al 2,5 jaar partner van het cosmocafé. Wij vinden ons DNA terug in deze Truiense staminée: kwaliteit, vriendelijkheid en een uitgebreid aanbod. Toen we lucht kregen van de “Home Delivery” boden wij onze hulp aan. In de Mercedes EQC heb je veel ruimte, heb je een groot rijbereik (350km) en rij je bovendien 100% elektrisch. Dankzij onze tussenkomt levert cosmocafé bij elke bestelling vanaf 25 euro gratis aan huis. Op deze manier dragen wij ons steentje bij en denken we ook aan het milieu.”

Moederdag
“Vanaf zondag 10 mei mogen we terug 4 vrienden/familieleden zien, net op tijd voor moederdag! Geniet samen met je familie van de cosmobox. Een houten kistje met hapjes en drankjes. En speciaal voor Moederdag heeft de Bloemenhal in Sint-Truiden er een bos tulpen bij gestoken voor elke bestelling. Kijk zeker op de website van cosmocafé voor alle leuke geschenkjes.”
Ontdek het gamma op www.cosmocafe.be.