Truineer Nieuws melden?

Herstellingswerken in de Verdi op de Grote Markt

Eénieder, die de voorbije dagen even langs de Grote Markt passeerde, keek vreemd op bij het zien van de grote werken, die voor het café Verdi plaatsvinden. “Het zijn noodzakelijke herstellingswerken aan de riolering, die eigenlijk reeds lang had moeten gebeuren maar door het faillissement van de aannemer werd dit een kluif voor de verzekeringsmaatschappijen. Eindelijk is er nu een vergelijk en nu we toch dicht zijn door de coronacrisis, is het een ideale gelegenheid om dit euvel te herstellen. We kijken met z’n allen hier op de Grote Markt wel uit wanneer de horeca, hopelijk volgende maand, opnieuw de deuren mag openen. Volgende week krijgen we alvast bezoek van de experts van het stadsbestuur en van het Trudoziekenhuis hoe we op de meest veilige manier kunnen heropenen,” legt Koen Francis, uitbater van de Verdi, ons uit.