Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis draagt nieuwe CD op aan zijn overleden echtgenote

Nog even wachten. En dan komt de nieuwe full CD van Freddy Davis op de markt. Hij hoorde intussen al de eerste opname. Een emotioneel moment. Want zijn vrouw Anita, intussen overleden, was er nog bij. Het was meteen ook de laatste foto van haar, toen samen met Rita.

Freddy Davis zelf postte een emotionele tekst op zijn facebookpagina.

“Eylaba vrienden, op 14 en 16 maart deed ik de opnames van een nieuwe full cd die normaal gezien in mei zou verschijnen, wie had toen kunnen denken wat we allemaal zouden gaan meemaken. Gisteren kreeg ik voor de eerste keer resultaten van de opnames binnen, toen ik ernaar luisterde speelde de ganse film van die twee opnamedagen door mijn hoofd want toen was ons Anita er nog bij, wie had op dat moment kunnen denken dat ze er twee weken later niet meer zou zijn. De cd zal er komen omdat Anita er voor 200% achter stond en die zal ik opdragen aan haar, ook omdat het allemaal nummers zijn die zij graag hoorde, echt haar genre van muziek, iets wat ik tot nog toe nooit had uitgebracht. De foto die ik hierbij plaats is genomen in de studio, Anita samen met Rita, het is meteen ook de allerlaatste foto die er van Anita gemaakt werd.”