Truineer Nieuws melden?

De Letterfant in Engelmanshoven-Gelinden viert jarigen op leuke manier

Op dinsdag 2 juni mogen de kleuterscholen volledig opengaan voor het basis en het secundair onderwijs is de opening voorzien voor maandag 8 juni maar vanaf vrijdag 5 juni mogen ze proefdraaien. Er is wel een hรฉรฉl belangrijke versoepeling: de leerlingen in het lager onderwijs zullen geen afstand moeten houden, elke klas wordt een contactbubbel.ย Afstand houden blijft wel van toepassing tussen leerlingen en leerkrachten, leerkrachten onderling en leerkrachten en ouders. Er wordt wel gevraagd dat tijdens de speeltijden de kinderen zoveel mogelijk binnen hun eigen klasgroep spelen.

Intussen vierde Bsgo Engelmanshoven-Gelinden de Letterfant de jarigen van het 2de leerjaar op een bijzonder fraaie manier.

Wij vieren de jarigen van het 2de leerjaar in Coronastijl ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹! Proficiat!

Geplaatst door Bsgo Engelmanshoven-Gelinden – De Letterfant op Woensdag 27 mei 2020