Truineer Nieuws melden?

David Meekers: “wij willen naar de play-offs”

Het interview van David Meekers leverde een paar opmerkelijke uitspraken op. Maar wat wij onthouden is dat STVV een top 8 plaats en dus de nieuwe play-offs ambieert.

© STTV

Enkele uitspraken op een rijtje

De voorbije maanden: een wisselvallig seizoen, met ups en downs, en door corona een raar seizoen.

Dieptepunt: het overlijden van Mo Nitcheu dat diepe sporen naliet en nalaat.

Hoogtepunt: de twee memorabele matchen tegen Racing Genk.

Ambitie: STVV had een format met 18 ploegen voorgesteld en dit voor de komende drie seizoenen. Nu goed, het is  iets anders geworden. Wij willen bij de eerste acht eindigen zodat we die beperkte play-offs kunnen spelen. Dat zal wel met een licht aangepast -downsize-  budget moeten gebeuren. Want er komen door de crisis een aantal onzekerheden op ons af (sponsoring, toeschouwers etc.) Samengevat: we willen sportief scoren, maar ook een gezonde club blijven.

Met of zonder volk: in de maand augustus worden vier matchen gespeeld. Twee uit- en twee thuismatchen. Dat kan zonder publiek gebeuren, maar net zo goed met een beperkt aantal toeschouwers. Op dat vlak is het nog even afwachten.